Monday, January 21, 2013

i'm back !

Assalamualaikum and hye semua! Semoga korang semua berada dalam keadaan sihat dan sentiasa dilindungi-Nya. Ya ALLAH, lamanya saya tak menulis kat blog ni kan. Dah setahun rasanya kan. Entah lah, semangat ber-blogging ni memang dah ke laut. Kesian blog ni terbiar tak di-update anything. Hukhukk :( So now, nak try try merajinkan diri balik ni. Do support me people :)

To those yang datang singgah, read and even follow saya selama saya tak active kat blog ni, thank you so much! Walaupun saya tak update apa apa for quite some time, korang still follow jugak kan. You guys rock babehh! Hihii :D Akan ku blogwalking and follow korang balik soon. Don't worry okay :)

Ohh btw, rasanya macam masih belum terlambat saya nak wish a very Happy New Year 2013 to all of you and may you have a great year ahead! InsyaALLAH :) Apa azam korang untuk tahun ni? Mesti banyak kan :) As for me, one of my azam tahun ni is nak tunaikan azam tahun tahun lepas yang masih tak tertunai lagi. Macam mana nak tambah azam baru banyak banyak kalau azam sebelum ni pun still ada yang tak tertunai lagi. Ye dak? Heee :) And saya berazam nak cari future husband nama Azam lah. Ehh? *tetibe gatai lak -___-* HAHAHAHA!



Peace begins with a smile.
SMILE PEOPLE :)



i miss you, bloggers :)

thanks for reading this entry yawww :)

7 comments:

  1. huhuhuh.. good luck utk sentiasa update blog dan dptkan future husband nama Azzam! hehe :)

    ReplyDelete
  2. happy new year too hahaha tak terlewat lagi kot

    ReplyDelete
  3. ; Cikgu Fikri, thanks yawww :) Hahaa, future husband lah sgt kannn!

    ReplyDelete
  4. ; Mille Crepe, tak lewat lagi aihhh! Kihkihh :D

    ReplyDelete
  5. thanks dear..singgah my blog...cantik u nie...:-D

    ReplyDelete
  6. ; Jue, no biggie dear :) Alhamdulillah, thank you :)

    ReplyDelete
  7. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete