Sunday, July 31, 2011

semua nya DOUBLE .

okay bloggers . Alhamdulillah, saya dah baik daripada demam . yeayyy :D hasil terbaik daripada memakan ubat yek . itu pun gagah paksa diri makan ubat . well, saya ni seorang yang suka makan ubat tapi tak rajin makan ubat . haaa, macam mana tuu ? ada paham ? *sah dah gila ! oke, abaikan jek* hahaa :P so, bila dah ada orang paksa makan, baru lah saya makan . kalau tak, alamat nya sampai berkulat lah ubat tuu pun belum tentu saya mencapai nya . kihkihhh !


then, demam jadi double lah pulakss gara gara Malaysia kalah dengan Singapura last Thursday night . huahuaaaa ! memang hebat kan players Singapura . uiisshh, memang hebat pun . hebat 'berlakon' . perrggghhh ! *terbakar jek guwa tengok !* tu yang tak pasal temperature makin naik and became hot ! erks ! -____-"


takpa takpa . walaupun kalah, Harimau Melaya tetap di hati weyhhh ! you've done a great job ! sokong lah HM . kalau bukan kita yang menyokong nya, siapa lagi nak sokong kannnn . weehooo ! :) 

.
.
.
.
.
.
.
.
.



haaa, ni lah bukti nya saya dah sihat .
Alhamdulillah, sempat sembuh before nak berpuasa :) 
nampak tak muka berseri seri jek tuu .
*oke, ayat mintak pelempang ni . dusshh !*
HAHAHAHAHAHAHAHA :D

okay lah, ahlan ya Ramadhan . esok dah nak puasa kan . puasa jangan tak puasa semua ! but, sebelum tuu jangan lupa bersahur okee :) ingat, bersederhana lah dalam berbelanja . elakkan pembaziran awww :)


HAPPY SUNDAY PEOPLESSS !


hey you !
kerja rajin rajin aww .
take care :)

thanks for reading this entry yawww :)

Thursday, July 28, 2011

spontaneous Thursday #1

DEMAM !




feeling unease .
hukhukk :(


thanks for reading this entry yawww :)

Wednesday, July 27, 2011

dah datang dahhh !

hye hye semua ! harap semua nya sihat sihat sejahtera di samping insan insan tercinta okayy :) haaa, pejam celik pejam celik dah nak datang kan ia . memang confirm tiap tiap tahun akan datang nya lah kan . Alhamdulillah, saya masih diberi kesempatan untuk berjumpa nya :')


you guys dah bersedia ke nak menyambut nya ? what ? tak bersedia lagi ? ish ishh ! kena bersedia jugakss okay . hihii ! ehh cop ! nak sambut apa ni ? alaaa, sambut tuu lah ! 


**thanks Encik Google for this picture . hehee :)**

Ramadhan dah nak datang lah weyhhh ! hohooo :) Alhamdulillah, saya dah selesai kan apa apa yang patut . *agak agak, you guys paham tak ? hihii !* tinggal beberapa hari lagi kita nak menyambut Ramadhan kan . heehoo ! 

well, actually i'm excited ni ! why why ? because tahun ni insyaALLAH saya akan dapat menjalani bulan Ramadhan sepenuhnya bersama keluarga . last dapat berpuasa penuh di rumah pun when i was in Form 3 . *perrgghh ! gilak dah lama kan . huhuu !* because start Form 4, saya dah duduk asrama kan . then, further study sana sini . so, just dapat few days jek lah berpuasa di rumah kannnn . haiisshh -____-"

so, thats why lah macam teruja sikit tahun ni . rasa macam jadi secondary student balik pulaksss . hihiii :) ohh, saya memang muda remaja lagi kannnn . hahaaa :P

semoga Ramadhan kali ni menjadi lebih dan lebih baik dari yang sebelum nya . aminnnn :) okay lah, gtg ! tata titi tutuuuu \^_____^/




buang yang keruh, ambil yang jernih .
baru teguh peribadi :')


thanks for reading this entry yawww :)

Monday, July 25, 2011

calm itu tenang .


saat ALLAH menjawab doa mu, DIA menambah iman mu .
saat ALLAH belum menjawab doa mu, DIA menambah kesabaran mu .
saat ALLAH menjawab doa mu, tapi tak seperti keinginan mu, maka DIA telah memilih yang lebih baik untuk mu .
kerna sesungguh nya ALLAH Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk hamba-Nya .


.
.
.
.
.
.
.


so peopless, jom kita semua calm reramai !
weeehooo :)


penat penat !
i need rest pleaseee .
fuhhhhh -___-"

thanks for reading this entry yawww :)

Saturday, July 23, 2011

angin ohh angin !

di kesepiaan malam aku sendiri 
termenung di bawah cahaya rembulan
pucuk pucuk daun meliuk indah
mengikuti irama angin nan malam

angin, aku hargai kau menghibur ku
memang tak ingin aku berlama lama
larut dalam gelapnya malam
terumbang ambing oleh kelam nya awan

angin, tolong katakan pada bintang ku
aku rindu dan mengharapkan dia hadir di sini
dengan segala ketulusan cinta nya
ingin aku mengajak nya bernyanyi
menari, berdansa berdua

angin, katakan lah pada nya
aku ingin belaian sejuta kasih nya
ingin aku menikmati indah nya malam ini
dengan kehangatan genggaman mesra jari jemari nya

angin, untuk yang terakhir
katakan lah pada nya
aku rindu saat saat bersama

xoxo,
insanyangmerindui .


oopppsss !
terjiwang lah pulakss .
hihii :D

thanks for reading this entry yawww :)

Thursday, July 21, 2011

segmen : Ben Ashaari cari blogger baru jek .


wanna join too ? click sini :)


okay peeposs ! this time Encik Ben buat segmen khas untuk new blogger like me :) well, actually before this saya ada blog named bicaragadiscomot . setahun saya bermanja manja dengan blog tuu . but sadly, dah arwah pun ia :') now, Alhamdulillah i have this new blog bicaragadissenget yang baru jek lahir tak sampai sebulan pun lagi . so, kira baru lah tu kan . hehee :) dulu when i was with the older blog, selalu jugakss join segmen Encik Ben kita ni . but with my new blog, this is the first time :) well, i'm still in a learning process to become a good blogger . and hope that blog ni boleh diterima ramai . come visit and follow me here and we can get to know more closer . because i love to make friends . and yang paling penting, i love fashion  ! heehooo :)


*i love life because what more is there*


Alhamdulillah, i'm still alive today .
weeee :)

thanks for reading this entry yawww :)

Wednesday, July 20, 2011

Monday, July 18, 2011

Juvana, the best !

okay peopless ! just a short entry for this time . well, saya baru lepas tonton JUVANA . dah habis pun citer tuu . sumpah best gilak citer Juvana okayy ! thumbs up for this drama . weee :)


**thanks Encik Google for this picture . hehee :)**

but the part that i loved the most was the ending part . sangat tacing weyyhhh bila Daim dibebaskan . and then, 10 years later dia pulakss jadi cikgu dekat sekolah tuu . perrgghhh ! handsomeeee nya . *wink wink* bikin saya cair jek . haiishh ! nasib dah jadi tunang orang . kalau tak, dah lama ku kebas . hihiii :D

you guys tengok tak ? tak tengok ? rugi lah siapa yang tengok tuu . hahaa :P okay, malam ni nak mimpi Daim or Botak lah . boleh tak ? pinjam sekejap jek dalam mimpi . hahaa ! tak pasal kannnnn :)


thanks peeposs !
muahhh :)

thanks for reading this entry yawww :)

Saturday, July 16, 2011

segmen : aku blogger negeri Perak .

okay semua . today saya terpandang ada satu segmen ni lah . segmen from Encik Syazwan ! before this, i used to join segments from Encik Ben kita tuu lah :) so now, terasa nak join jugakss lah segmen ni . hehee :) nak join jugakss ? jom jom join reramai ! the more the merrier . click sini if wanna join too :)


Miss Nina blogger negeri Perak 


okay, now hometown saya kat daerah Manjung, Perak .
tempat tempat menarik yang boleh dilawati kat area area sini ;
1. Pulau Pangkor
2. Pantai Teluk Batik
3. Lumut 
4. Marina Island
and banyak lagi lah sebenar nya .
hehee :)
when talk about foods, yang famous nya kat sini ialah hasil laut lah .
yang fresh ada, yang dah diproses pun ada .
so, nak dijadikan cerita jugakss .
kat area sini banyak restoran seafoods .
memang heaven lah .
dapat makan seafoods dengan hembusan angin laut .
perrgghhh !
terbaik wokkk :)

okay now, saya study kat Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Bangi .
ada siapa siapa study sini ?
haaaa, meh habaq mai kat cheq sikittt :)

okay done !
weehooo :D


strawberry !
yummmyyyy :)

thanks for reading this entry yawww :)

Friday, July 15, 2011

kes kejar .

hello bloggers ! hello world ! okay, semalam and today saya kena kejar . ohh, saya tak mintak pun ini semua . why all this things happened to me ? why why ? sob sobb :( saya tak bersalah pun . apa lah dosa saya sampai dikejar sebegini rupa *ayat nak novelis habis . hahaa !* but, memang tak boleh blahh . maybe tak pada you guys, but sangat sadis buat diri ku . hukhukkk -____-"

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

**thanks to Encik Google for this picture**

okay, saya kena kejar dengan ini makhluk lah ! 
bukan satu tapi DUA .
walaweyhhh ! 
memang nyaris nak maut lah . 
celaka punya anjing . 
puuiiihhh !

okay, cerita nya macam ni . incident ni terjadi time saya tengah ber-exercise petang petang . then, saya pusing pusing area rumah saya . kebun, ladang, taman permainan, taman perumahan, lot lot kedai, senang cerita semua area lah saya redah . but when it comes to satu taman perumahan ni, ada lah dua ekor anjing yang bajet comeyyy ni baru jek dilepaskan oleh tuannya dari 'rumah' ia . konon nak bersiar siar lah kot . ceeyyhhh ! and at the same time, saya baru jek melintasi rumah tuan nya . haaa, time tuu lah tak pasal saya kena kejar dengan binatang tuu ! 

walaupun ia nampak kecik and comeyy, ia lari laju okayy ! so, memang laju lah ia kejar saya . time tu saya berbasikal . apa lagi, saya pun memecut tahap 100km per hour lah jawab nya . hahaa ! tapi ia still kejar lagi . saya pun menjerit jerit lah . sumpah takut kot time tuu . sikit lagi jek ia dapat nak gigit kaki kanan saya aww . time tuu, memang kaki kanan saya dah tak mengayuh dah . nyaris nyaris saya nak termasuk dalam longkang besar . thank God saya berjaya kawal basikal . if not, tak tau lah nak cakap dah . nauzubillah ! 

today, i'm doing the same routine . then, saja lah lalu rumah tu lagi *bajet nak buat eksperimen sikit . hikhikk !* but, nampak nya memang saya sengaja cari nahas lah weyhh ! today pun kena kejar . but, nasib berjaya lepas ! hahaa ! padan muka kau anjing ! wek wekkkk :P

so, lepas ni taubat tak nak lalu kawasan tu lagi ! to dua ekor anjing jahanam tuu, "walaupun kau comeyyy, aku tetap tak suka kau sebab kau dah kejar aku gilak gilak . nasib aku tak bawak pistol ke pe tadi . kalau tak memang dah arwah dah kau ! hahaa :D" . so, say no to ANJING ! jangan biarkan diri anda diselubungi anjing . hahaaa ! cheersssss :)


i miss my Bobo !
hope ia selamat di sana :')

thanks for reading this entry yawww :)

Wednesday, July 13, 2011

cuti cuti Pangkor !

okay peeposs !
like i've promised in my previous entry, i will update about my missing on last week .
well actually, takda lah hilang ke mana pun .
hehee :)
i had a vacation plus a small reunion at Pulau Pangkor with my MJSC's mates !
terbaik wokk !
okay, malas nak cerita panjang panjangss .
let the pictures do the job !
weehooo :)


.
.
.
.
.



hana, me, reen, ain :)
our room .
nice kannn ? :)
 ber-camwhore sebentar !
hehee :)
well, we've been friends since in primary school .
love love love :)













 coral tu sangat cantikkk !
 malam tuu, we had BBQ !
my recipes !
*wink wink*
heheee :)
 









  


 goodbye Pulau Pangkor !
we'll gonna miss you .
hihiii :D


p/s ; actually, banyak lagi pictures okayy !
if nak upload semua, 3 hari 3 malam pun tak kan siap entry ni .
ni pun dah kira banyak kannn .
so, enjoy peoplesss ! :)

p/ss ; omeyy tak saya ?
hahaaa ! :))

until now, saya masih terasa macam berada di sana jek .
hohoo !
miss the moments guys .
muahhh :')

thanks for reading this entry yawww :)

Sunday, July 10, 2011

sayu hati sayu .

okay semua . today saya balik kampung Abah . dah lama tak jenguk Opah . al maklum lah, before this saya asyik sibuk jek di campus kan . tuu yang rinduu gilak kat Opah tuu :) then, saya sempat menziarahi kubur arwah Atok . sejak arwah meninggal last February, baru kali ni saya dapat pergi menziarah kubur arwah . before this, hanya sempat lalu di kawasan tanah perkuburan tu jek . Alhamdulillah hari ni saya dapat jugakss melihat kubur arwah Atok .


terasa sayu jek ketika menziarahi kubur tuu . time arwah meninggal dulu pun, saya tak sempat nak balik . ada exams at that time . rasa makin sebak jek hati ni :'( saya doakan semoga arwah sentiasa ditempatkan dalam golongan orang orang yang beriman . aminnn ya rabbal alaminn :')


then, alang alang dah balik kampung tuu . apalagi kasi gegar lah satu kampung tuu . hihii ! no lah, what i mean is menziarah saudara mara yang lain lah . banyak jugakss lah rumah yang kami serang tadi . tak semestinya nak kena tunggu hari raya baru nak ziarah kan . hehee :)


ziarah punya ziarah, baru saya tahu dah ramai jugakss saudara mara saya yang dah meninggal dunia since the last time saya balik kampung . ada yang sakit tua lah, sakit jantung lah, sakit kencing manis lah, accident lah, macam macam lah . ya ALLAH, terasa macam baru semalam saya berjumpa dengan mereka semua . lagi lah bertambah sayu jek hati ni . hukhukk !




life is too short .
to wake up in the morning with regrets .
so love the people who treat you right .
forgive about the ones who don't .
and believe that everything happens for a reason .
if you get a chance, take it .
if it changes your life, let it .
nobody said that it'd be easy .
they just promised it would be worth it .


sabaq naa .
tungguuu .
hihiii :D

thanks for reading this entry yawww :)

Friday, July 08, 2011

kesian kesian .

hey hey peoples ! wahh, dah lama kan saya tak update ini blog . ada siapa siapa rindu saya tak ? *perasan glamour pulakss . hikhikk !* padahal, baru 3 hari jek pun saya menghilang . hahaa ! well, ada sebab why saya tak update awww . nak tau tak ? haaa, wait for my next entry okayy . tungguuuuu :)


okay, now nak story sikit pasal something ni . i don't know why lately ni masyarakat kita ni suka sangat mengumpat rather than menasihati . especially kaum M . *i'm not racist oke !* suka sangat jaga tepi kain orang lain sampai kan kain sendiri yang dah terkoyak tu tak sedar sedar . well, tak salah kalau kita nak concern pasal orang lain . but sometimes, jadi terlalu concern pun tak bagus jugakss . because lepas tu, bila dah obsessed meng-concern pasal orang lain tuu yang boleh menjurus kepada mengumpat tuu . am i right ?


saya tak paham lah why ada sekelompok masyarakat ni suka sangat sangatsss mencari kesalahan orang lain and jadikan ia bahan mengumpat . dah macam takda kerja lain jek nak buat . apa seronok sangat ke dapat mengumpat orang ni ? ada faedah nya tak ? if ada, meh habaq kat cheq ni :)


sometimes tuu, perkara tu kecik jek . tak perlu pun nak dikecoh kecoh kan . but bila dah jadi bahan umpatan, perkara yang kecik tu jadi lah besar . maybe perkara tuu salah and tak manis dipandang masyarakat, but i think dengan menasihati tu lagi berkesan daripada aktiviti mengumpat ni . at least, individu tu akan berfikir dua kali atas nasihat yang diberikan . berbanding dengan mengumpat, individu tu maybe akan marah and hilang kewarasan nya untuk berpikir and mula lah naik marah and buat perkara perkara yang lebih tak elok lagi . so, which one is better ?


well, i'm not saying that i'm really a good person . everyone make mistakes . so am i . maybe secara sedar atau tidak kita telah ter-mengumpat orang . but yang paling tak boleh blah tu when there are peopless yang sengaja nak mengumpat and macam tak boleh hidup jek if sehari tak mengumpat . well, saya kesian sangat dengan community kuat mengumpat ni and mereka mereka yang diumpat tuu . sepatutnya kita yang sedar akan perkara yang salah tu lah harus menegur and menasihati mereka and membawa mereka kepada perkara yang benar . bukan nya memburukkan lagi keadaan . so, elakkan lah mengumpat ni okay peeposs ! katakan TIDAK pada kegiatan mengumpat . hohooo !


okay lah, this is just my opinion . maybe ada yang akan setuju and ada yang tidak . its depends . but remember, think twice before nak mengumpat tu . because it might be happened to you later . trust me ! till then, see you later peopless ! peace no war :)




*what goes around comes round*




p/s ; terpanjang pulakss entry kali ni .
sorry .
hihiii :D


i'm still tired .
hukhukk :(


thanks for reading this entry yawww :)

Monday, July 04, 2011

ohh, can you ?


thats all .
thank you :)


hati tetiba jadi sebak .
why why ?
ya ALLAH, please give me any hints .

thanks for reading this entry yawww :) 

am i right ?


i think i'm not the only one who agreed with the statement above .
am i right ?
haaa, pikir tul tul .

to those yang masih ber-study, hari Isnin ni lah hari yang paling liat nak pergi class . especially bebudakss Uni . saya pun tak terkecuali lah jugakss . hahaa :D tambah tambah kalau weekends tu balik hometown, lagi lah terasa macam nak ponteng aka 'fly' jek classes on Monday tuu . kihkihh ! dengan assignments, projects, tutorials nya lagi . arrgghhh ! bikin serabut . puiihhh !

to those yang dah berada di alam pekerjaan, lain lah pulakss cerita nya . hari Isnin memang banyak sikit kerja nya . nak kemas itu lah, ini lah . nak susun documents and fails yang segala bagai tuu . maklum lah, dua hari cuti kan . so, tu yang macam gelappp sikit Monday tuu . hahaa :D

tapi, dalam tak suka Monday tu . kena lah suka jugakss yek . sebab kalau takda Isnin, takda lah Selasa . and takda lah hari hari yang lain jugakss . hihii ! smileeeee :)


i close my eyes and all i see is you :)

thanks for reading this entry yawww :)

Sunday, July 03, 2011

ouchh, P.E.D.I.H !

okay semua . today, i'm really tired but happy ! dapat jenjalan and teman adik adik saya berjimba di Marina Water Park . weee :) sangat banyak karenah mereka yek . but layannn kan sajaaa . hihii !


sejak bercuti ni kan, i don't know why kulit saya mengelupas sana sini ! pedih weyhhh :( jari tangan, jari kaki, tapak kaki, semua mengelupas . ni muka pun dah join sekali . apa kes ni ? kalau setakat anggota badan saya boleh tahan lagi . ni kalau dah melibatkan muka, memang saya surrender ! sebab kulit muka kan nipis . so, terasa pedih nya okayy . tambah tambah lagi bila kena dengan sunlight . memang terbaik lah sakit nya . hukhukkk :'(




**thanks Encik Google for this picture . hehee :)**

haa, lebih kurang macam picture kat atas lah kulit saya mengelupas . sumpah pedih yang amattttt ! nak kata terkejut and tak biasa dengan cuaca kat Malaysia ni, saya study pun dalam negara jek jugakss . selama ni okay jek . but now, lain macam jek mengelupas nya . aiseyyymann !

hope cepat lah sihat wahai kulit kulit ku yek . saya rasa saya dah cukup jaga and belai kalian dengan penuh kasih sayang . jangan mengelupas lagi yek . cukup lah dengan yang dah ada ni . huuu . doakan kulit saya tak merajuk lagi yek guys . heheee :D


ohh btw, no picture for today activities okay . sakit punya pasal terus hilang mood mahu bergambar . haiissshh -____-"




if i die young, buried me in satin .
lalalalaa :D


thanks for reading this entry yawww :)

Saturday, July 02, 2011

presenting . teetttt !

holla hello semua ! haa, malam ni malam apa yek ? of course lah malam minggu kan . hahaa ! usually nya kan, you guys selalu buat apa malam malam minggu ni ? ce citer, ce citer ! hikhikk :D well, malam ni saya jadi budak baik yek . stay rumah and spend time with family jek . i don't know why takda mood mahu keluar lah tonight . tambah tambah pulakss now ni dah start musim 'bercuti cutian' for me kan . heehooo :)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


woot woot !
who's this girl ?
you guys kenal tak ?
tak kenal ?
tak peliks lah if korang tak kenal pun .
because this girl tak lah se-fofular macam FS tu .
*oopppsss ! terlebih sudah . hahaa !*
okay, this girl is the owner of this blog lah .
and its ME !
weehooo :)
motif upload picture ni ?
sesaja suka suki .
hihiii >,<
ohh btw, sila abaikan baju tidoo saya yang omeyy sangat tu .
miahahahaa !

okay, gtg for now ! mahu chill chill sebentar . chow chin chowww ! ahaks :)


sumpah dah lama tak menonton drama kat TV .
kesian kan .
hahaa !

thanks for reading this entry yawww :)

PTB .

okay peeposs . ehh cop, sebelum tuu . nahh, ambik ni !




comel kan . hehee :) okay, its unbelievable for me now . because dah lama lah jugakss saya tak bangun seawal ni di hari Sabtu . lepas jek Subuh tadi, saya tak tidoo terus sampai lah now . hebat kann . hahaa :D *gagah nak cakap hebat jugakss padahal benda ni dah common pada orang lain . hihii !* moga ia nya berterusan sentiasa . aminnn .


so, jom mulakan hari Sabtu anda dengan lafaz Bismillah and senyumannnn :) orang kata, bangun awal rezeki banyak masuk kan . apa agak nya rezeki saya hari ni yek ? haaa, tungguuuuu . adioss semua !


i'm preparing an American Breakfast .
weehooo !


thanks for reading this entry yawww :)

Friday, July 01, 2011

new new baby !

hye hye peopless ! whatsduuppp ? hope you guys are just fine wherever you are :) okay, i'm back in blogging world again . saya ada blog sebelum ni and this is my new blog . why why ? what ada new blog ? what happened to your old blog ? *mesti soalan soalan ni akan berlegar dalam kepala otak you guys kan* well, my old blog is bicaragadiscomot . ada siapa siapa tau tak ? kalau tau sila angkat kaki . if not, tak payah buat apa apa . padahal blog tu tak lah fofular mana pun . sekadar memeriahkan dunia blogging ni jek :) *ayat tak menahan . hihii !* saya tak tau apa kena dengan blog lama tu . banyak problem actually . malas nak cerita panjang panjang pasal problem nya tuu sebab nanti mata ni mesti berair nya lahh . 


so, disebabkan dah tak tau nak selesaikan macam mana lagi problems yang semakin hari semakin complicated tuu, thus i have decided to make a new blog . biar lah bicaragadiscomot RIP . eventhough i really love it, but nak buat macam mana kan . hidup perlu diteruskan . mana tak sayang nya, dah banyak gilak post, comment and even follower dalam blog tuu yang dah cukup a year ia dilahirkan . plus dengan segala memori manis dan pahit ada dalam tuu . memang sayang gilak gilak lah . hukhukk :( but don't worry okay darling, you will always in my heart ! ceewwaahhh ! *macam bercinta dengan manusia pulakss . hahaa !* so now, here comes bicaragadissenget pulakss . weehoo ! :)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


to my new blog .
thanks you :)

insyaALLAH, saya akan singgah and follow balik seberapa banyak mungkin followers saya di bicaragadiscomot dulu yang saya ingat yek . kalau sudi, do follow and support me again and again in bicaragadissenget ni pulakss okayy . no paksaan, just feel free :) cukup sekadar singgah, read my posts and leave your comments pun dah cukup besar rahmat nya bagi saya yang nak mula hidup ber-blogging semula dengan baby blog yang baru ni :) btw, meh nak bagitau siap awal awal . ini ada lah blog suka suki saya . segala apa yang di-post lahir dari hati kecik saya okayy . so, jangan nak banyak cikadak pulakss yek . enjoyyy !

i hope this July will bring more and more happiness to me and all of us . moga kita menjadi insan yang lebih cemerlang, gemilang dan terbilang ! hahaa :D and jom kita mulakan sesuatu yang baru dengan penuh kegembiraan dan senyumannn macam ni ^_______________^ . kihkihhh !

okay lah, fingers off ! nanti saya sambung melalutss in my next entry yek . till we meet again peeps ! bubyeee . muahhhxoxoo >,<


p/s ; langit tak selalu nya mendung .
sampai masa dan ketika nya, ia akan kembali cerah semula .
percaya lah :)

i'm in love with Mr and Mrs J .
hikhikkk :D


thanks for reading this entry yawww :)