Sunday, July 31, 2011

semua nya DOUBLE .

okay bloggers . Alhamdulillah, saya dah baik daripada demam . yeayyy :D hasil terbaik daripada memakan ubat yek . itu pun gagah paksa diri makan ubat . well, saya ni seorang yang suka makan ubat tapi tak rajin makan ubat . haaa, macam mana tuu ? ada paham ? *sah dah gila ! oke, abaikan jek* hahaa :P so, bila dah ada orang paksa makan, baru lah saya makan . kalau tak, alamat nya sampai berkulat lah ubat tuu pun belum tentu saya mencapai nya . kihkihhh !


then, demam jadi double lah pulakss gara gara Malaysia kalah dengan Singapura last Thursday night . huahuaaaa ! memang hebat kan players Singapura . uiisshh, memang hebat pun . hebat 'berlakon' . perrggghhh ! *terbakar jek guwa tengok !* tu yang tak pasal temperature makin naik and became hot ! erks ! -____-"


takpa takpa . walaupun kalah, Harimau Melaya tetap di hati weyhhh ! you've done a great job ! sokong lah HM . kalau bukan kita yang menyokong nya, siapa lagi nak sokong kannnn . weehooo ! :) 

.
.
.
.
.
.
.
.
.



haaa, ni lah bukti nya saya dah sihat .
Alhamdulillah, sempat sembuh before nak berpuasa :) 
nampak tak muka berseri seri jek tuu .
*oke, ayat mintak pelempang ni . dusshh !*
HAHAHAHAHAHAHAHA :D

okay lah, ahlan ya Ramadhan . esok dah nak puasa kan . puasa jangan tak puasa semua ! but, sebelum tuu jangan lupa bersahur okee :) ingat, bersederhana lah dalam berbelanja . elakkan pembaziran awww :)


HAPPY SUNDAY PEOPLESSS !


hey you !
kerja rajin rajin aww .
take care :)

thanks for reading this entry yawww :)

12 comments:

  1. ; ezza, memang sihat sangat sangat ni . hihii ! thanks dear . awak pun comeyyy :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah sihat! heehee selamat berpose! :)

    ReplyDelete
  3. comelnya muka org sihat. hee :) pose jgn tak pose

    ReplyDelete
  4. ; imbobo, Alhamdulillah :) selamat berpuasa jugakss broo :)

    ReplyDelete
  5. ; ican, selamat berpuasa dear :)

    ReplyDelete
  6. ; faridah, comeyyy lah sangat kannn . pffrttt :P mesti lah puasa . awak pun kena puasa awww :)

    ReplyDelete
  7. ; mr. buny, awww ! thanks broo . hihii :D

    ReplyDelete
  8. muka dah sihat mcm excited hihi..
    salam ramadhan;) 8hari g nak raye yeAy!

    ReplyDelete
  9. ; nik, memang excited pun tuu . hihii :D

    ReplyDelete