Saturday, July 02, 2011

presenting . teetttt !

holla hello semua ! haa, malam ni malam apa yek ? of course lah malam minggu kan . hahaa ! usually nya kan, you guys selalu buat apa malam malam minggu ni ? ce citer, ce citer ! hikhikk :D well, malam ni saya jadi budak baik yek . stay rumah and spend time with family jek . i don't know why takda mood mahu keluar lah tonight . tambah tambah pulakss now ni dah start musim 'bercuti cutian' for me kan . heehooo :)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


woot woot !
who's this girl ?
you guys kenal tak ?
tak kenal ?
tak peliks lah if korang tak kenal pun .
because this girl tak lah se-fofular macam FS tu .
*oopppsss ! terlebih sudah . hahaa !*
okay, this girl is the owner of this blog lah .
and its ME !
weehooo :)
motif upload picture ni ?
sesaja suka suki .
hihiii >,<
ohh btw, sila abaikan baju tidoo saya yang omeyy sangat tu .
miahahahaa !

okay, gtg for now ! mahu chill chill sebentar . chow chin chowww ! ahaks :)


sumpah dah lama tak menonton drama kat TV .
kesian kan .
hahaa !

thanks for reading this entry yawww :)

6 comments:

  1. heee..budak baik duk uma diamdiam ^_^

    ReplyDelete
  2. ; elyana, tak tahan sebab omeyy sangat kan . kihkihh :P

    ReplyDelete
  3. ; najihah, saya memang budak baik . thank you . hahaa :))

    ReplyDelete
  4. ; ezan, harus lah berbaju tidoo . dah malam kan . hehee :P

    ReplyDelete