Saturday, July 16, 2011

segmen : aku blogger negeri Perak .

okay semua . today saya terpandang ada satu segmen ni lah . segmen from Encik Syazwan ! before this, i used to join segments from Encik Ben kita tuu lah :) so now, terasa nak join jugakss lah segmen ni . hehee :) nak join jugakss ? jom jom join reramai ! the more the merrier . click sini if wanna join too :)


Miss Nina blogger negeri Perak 


okay, now hometown saya kat daerah Manjung, Perak .
tempat tempat menarik yang boleh dilawati kat area area sini ;
1. Pulau Pangkor
2. Pantai Teluk Batik
3. Lumut 
4. Marina Island
and banyak lagi lah sebenar nya .
hehee :)
when talk about foods, yang famous nya kat sini ialah hasil laut lah .
yang fresh ada, yang dah diproses pun ada .
so, nak dijadikan cerita jugakss .
kat area sini banyak restoran seafoods .
memang heaven lah .
dapat makan seafoods dengan hembusan angin laut .
perrgghhh !
terbaik wokkk :)

okay now, saya study kat Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Bangi .
ada siapa siapa study sini ?
haaaa, meh habaq mai kat cheq sikittt :)

okay done !
weehooo :D


strawberry !
yummmyyyy :)

thanks for reading this entry yawww :)

34 comments:

  1. kampung saya pn kat perak jugak! heeeeeeee..tapi umah atok la!

    laju2 follow

    ReplyDelete
  2. hi blogger perak..

    i blogger kedah.. yeay!

    ReplyDelete
  3. sya blogger perak jugak ni
    Parit buntar-Nibong tebal
    separuh penang dan perak^^

    marina island? ada ke? hehe

    ReplyDelete
  4. he3..org manjung ek?
    IA lagi 2 tahun sy bakal jd org manjung ek..boleh jumpa!! :P
    salam perkenalan..
    jmput sggah blog shida..tq
    http://luvabenbaby.blogspot.com/2011/07/kenapa-kita-pelupa-sambungan-entry-8.html

    ReplyDelete
  5. hye awak! thx jenguk2!

    http://berryhoney.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-selangor-howyeh.html

    ReplyDelete
  6. org manjung upenye??
    kay org batu gajah

    ReplyDelete
  7. ; ezza, wahhh ! high 5 . heheee :)

    ReplyDelete
  8. ; abu, hye blogger selangor . hihii :D

    ReplyDelete
  9. ; syahmi, yeayyy ! salam perkenalan brooo :)

    ReplyDelete
  10. ; korie, ada lah . try lah pergi . besttt :)

    ReplyDelete
  11. ; shida, wahhh ! boleh boleh . ada rezeki nanti kita jumpa yek . hehee :)

    ReplyDelete
  12. ; fifi, cantik kan teluk batik tuu . weee :)

    ReplyDelete
  13. ; berry, hye dear . nice to meet you :)

    ReplyDelete
  14. ; khairul, like seriouslyy ? saya selalu pergi batu gajah okee . hihii :D

    ReplyDelete
  15. wah, manjung, memang di kelilingi tempat2 yg best arg,,,,
    hehe, pnh mai taiping?

    Segmen: aku Blogger Negeri PDR

    ReplyDelete
  16. sy tak study kat IKM tapi duduk dekat dengan pangsapuri lama UKM.

    ReplyDelete
  17. salam ziarah..
    sy blogger dri perak..
    salam kenal :)

    ReplyDelete
  18. ; fiq, memang punn :) pernah pernah ! heee :)

    ReplyDelete
  19. ; faridah, like seriouslyy ? come visit me . hihiii :D

    ReplyDelete
  20. ; fieha, salam perkenalan dear :)

    ReplyDelete
  21. ; ahmad haziq, sep sep ! hehee :) alaa why tak pilih UKM ni ? cepuk kang ! hahaa :P btw, good luck in UTM okee broo :)

    ReplyDelete
  22. blogger pahang melawat blog ini..happy blogging dan salam kenal:)

    nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

    ReplyDelete
  23. ; nadya, thanks darling . salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  24. dtg from kelate. jln3 negeri laen.jom singgah alia punyer pulakk.

    :) folo sini jugak.

    ReplyDelete
  25. ; azeelia, thanks dear :) yup, i will soon . weehoo ! :)

    ReplyDelete
  26. of courselah. dok kat tmn tenaga. haa kan dah dekat ngn UKM tu.

    ReplyDelete
  27. lawatan dr blogger johor..follow skli.. =)

    http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/aku-blogger-negeri-johor.html

    ReplyDelete
  28. howyeah!
    sy bloger Negeri Darul Ehsan.. :D
    Selamat berkenalan yaw! :))

    Jom Join SEGMENT SAYA PUNYA LAGI BEST! ;D

    ReplyDelete
  29. ; faridah, memang dah dekat sangat lah tuu . come to UKM lah dear . hehee :)

    ReplyDelete
  30. ; l-mi, thanks broo ! salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  31. ; nokakashichi, salam perkenalan broo ! insyaALLAH, will usha usha your segment . thanks :)

    ReplyDelete