Monday, August 01, 2011

pssttt, pengumuman penting !

hye world ! okay, hari ni first day puasa kan . amacam ? okay tak ? hope everything is fine :) ehh cop, you guys puasa ke tak ni haaa ? jangan cakap puasa tapi slow slow bukak peti ais curi makanan . tak baik tau ! berdoceee ! *pelat bebudakss lah pulakss . hikhikk !* :)


okay, back to my main point . Alhamdulillah, today dah sebulan baby saya ni dilahirkan :) so ? haaa, saya ada pengumuman penting sikit ni nak buat ! PENTING SANGAT ! wajib tau okayyy ! nak tau apa tak ? jom, lets check it outttt :)

.
.
.
.
.
.
.
.
.


thank you so much to those yang dah follow blog ni . teruskan bagi support kat blog ni okay . because saya pun akan sentiasa support you guys semua . insyaALLAH :) eventhough followers saya tak lah sebanyak you guys semua, saya tetap bersyukur . at least, ada jugakss daripada takda kan . hehee :)


yes, i do !
like seriouslyy okayy :)
deep from the bottom of my heart !
auuwwww !
because for me, followers tu adalah friends of mine .
i love my friends and that's why i'm also love my followers :)
and to those yang saya tak singgah and follow back lagi, jangan lah gelisah and gelabah pulakss aww .
soon or later, i will do .
chill jek okayy :)

okay lah, tak rasa nak membebel banyak hari ni . hihii ! ehh, petang ni ada bazaar Ramadhan kannn . jom kita seranggggg ! 


ehh jap, before tuu . nah ambik serangkap pantun ni . take care peopless :)


makan ketupat dengan lodeh
banyak santan berbuih buih
berbuka puasa jangan berlebih
nanti tak larat pergi Terawih


p/s ; Wi-Fi lately ni macam bengongss lah .
harap bersabar yek :)

hari ni nak berbuka apa yek ?
muahuehueee !

thanks for reading this entry yawww :)

20 comments:

  1. wah2.. :DDDD terharu la plak

    ReplyDelete
  2. saya pun salah seorang kawan miss nina..hehe

    ReplyDelete
  3. cayalah miss! makin bersemangat hehe..

    ReplyDelete
  4. ; azura, auwww ! kalau terharu takpa . jangan sampai menangis sudah lah yek . hihii :D

    ReplyDelete
  5. ; aien, of course darling ! heee :)

    ReplyDelete
  6. ; imbobo, memang makin bersemangat ni . yeahhaaa :)

    ReplyDelete
  7. terharuuuu. tapi belum dapat follow back lagi :( haha

    ReplyDelete
  8. Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Dear..:)

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan dek,,,ni actually nk cakap yg akak suka tgk profile adik,,,simple but nice...i loikeee!!.. tlg ajar akak yerr...akak baru lagi dlm blog ni,.,,thanks,, =)

    ReplyDelete
  10. ; yanyan, happy fasting too dear :)

    ReplyDelete
  11. ; syazwan, yeayyy ! selamat berpuasa jugakss :)

    ReplyDelete
  12. ; thoyy, alololooo don't worry oke . nanti saya follow aww :)

    ReplyDelete
  13. ; cinderella, same goes to you too dear :)

    ReplyDelete
  14. ; aniswany, salam Ramadhan jugaks :)

    ReplyDelete
  15. ; maryanny, salam Ramadhan jugakss kak ! aww, terharu saya dengar . thanks kak ! biasa biasa jek pun :) insyaALLAH, i'll try my very best . heee :)

    ReplyDelete
  16. ; luna, hye hye ! selamat berpuasa jugakss awak :)

    ReplyDelete