Friday, August 26, 2011

kisah seminggu nak raya .

hye hye bloggers ! whatsdupp ? hope everything is fine okayy :) amacam persiapan raya ? siap dah semua ? insyaALLAH, kita semua akan menyambut Syawal pada minggu depan . yeayyy :D


okayy, kalau you guys perasan lah kan, its been a week i didn't update this blog kann . kalau tak perasan takpa . idok lah pulak teman nak marah nya . hahaa :P actually, sibuk membuat persiapan untuk raya lah . tu pasal lah tak sempat nak ber-online and meng-update blog kesayangan ni . hehee :) then, macam macam hal lah nak kena settle kan . baru ni lah ada kelapangan sikit . tu yang lelaju update ni *kes takut blog ni berhabuk kann . hihii :D* tu pun still ada few things need to be settled up before Eid :)


i'm sure you guys pun mesti sibuk now kan . especially when Ramadhan semakin meninggalkan kita and Syawal bakal menjengah . macam macam lah benda yang nak kena buat kann :) lagi meriah bila lagu lagu raya dah berkumandang di merata tempat . tu yang lagi semangat nak buat segala persiapan raya kann . perrggghhh ! terbaik wokk :) walaupun penat terkejar kejar nak buat itu ini, tapi bila pikir nak raya terus semangat tu speed up ! kan kannn ? hihii :D


okay lah, will update more later . stay tuned ! love you all :)




new look !
can't wait lahh .
hihii :D


thanks for reading this entry yawww :)

6 comments:

  1. ; elyana, awal lagi lah sayang . Ramadhan pun tak habis lagi ni . hihii :D

    ReplyDelete
  2. c ayob singah sini geng! hehe

    ReplyDelete
  3. ; cayob, singgah jangan tak singgah yek . hehee :)

    ReplyDelete
  4. ; cik bell, feel kannn :) besttt !

    ReplyDelete