Monday, August 29, 2011

pon ponnn, perutusan Aidilfitri 1432H !

okay peopless ! insyaALLAH, kalau takda aral melintang, esok kita akan raya kann . yeayy :D tapi ia jugaks bererti Ramadhan tahun ni bakal meninggalkan kita . sedih nya :( will there be Ramadhan for us next year ? insyaALLAH :')


so, bagaimana pengajian you guys semua kat Universiti Ramadhan selama sebulan ni ? lulus dengan cemerlang tak ? ada bagus berbanding pengajian tahun lepas tak ? as for me, masih belum boleh cakap cemerlang dengan bangga nya lah . masih banyak yang kurang . need much more to add on . well, niat nak berubah tu memang ada . but then nafsu masih rancak menguasai diri . *ehhh, nak berubah apa nya ni ? hihii !* biar lah ia menjadi rahsia antara saya dan ALLAH okayy :) and moga segala ibadat yang saya dan kita semua lakukan sepanjang bulan Ramadhan ni diterima oleh-Nya . aminnn :) 


semalam dah settle kan beli semua kelengkapan raya . lengkap from head to toe ! suka bangat dehhh . hihii :D ada few things dah beli before Ramadhan lagi . yang selebih nya tu baru terhegeh hegeh nak beli semalam . hihii :D ehh, tapi kan shopping nak dekat raya lah best . banyak sales wokk ! harga memang turun banyak gilak weyhh . memang rasa nak grab semua lah . perrggghhh ! nasib masih boleh lagi kawal nafsu ber-shopping . hehee :)


entah entah, sekarang ni pun masih ada yang sibuk cari baju raya kann . or maybe sibuk buat kuih raya last last minutes ni . kihkihh ! sebab tu lah FB mahupun blog hari ni agak senyap jek kot kann . tak kisah lah walau apa pun yang you guys buat, make sure keselamatan diutamakan okayy . time time raya ni lah macam macam perkara yang tak diingini terjadi . mintak dijauhkan lah daripada semua tuu . so, safety first okayy !


sebelum saya makin sibuk buat buat sibuk and tak mampu nak capai lappy ni nanti, lebih baik saya grab this moment to wish something *wish apa pulak ni ?* confirm you guys dah boleh agak kann . hahaa :P


.
.
.
.
.
.
.

**anggap lah ucapan ni di-post di pagi raya okayy . hehee :)**


salam semua !
di kesempatan ni, saya menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf kepada sesiapa sahaja yang mengenali atau kurang mengenali diri ini .
seandainya selama ini saya .
terkasar bahasa, tersilap bicara .
termarah yang tak kena, tertanya tak tentu hala .
tersasul yang tak sengaja, terpukul kat mana mana .
terpekik di telinga, terhantuk di kepala .
terpinjam harta benda, ter-moody tak semena mena .
terumpat bila bila, termacam macam lagi yang kena mengena lah .
semoga dimaafkan kalau ada okayy :')
jemput ke rumah beraya yek semua !


kepada rakan bloggers semua, moga ukhwah dan persahabatan yang terjalin selama blog ni wujud tidak hanya setakat di alam maya ini saja .
tapi berpanjangan dan berkekalan di alam realiti jugakss .
kalau terjumpa or terserempak dengan saya bila bila or kat mana mana, jangan lah segan nak tegur yek .
because sometimes saya tak berapa nak perasan orang sangat time jenjalan .
hehee :)


raya raya jugakss, Hari Kemerdekaan yang ke 54 untuk negara kita ni jangan lupa pulakss yekk .
well, MerdekaRaya lah kata kan for this year .
weehooo !






HAPPY EID UL-FITR PEOPLESS !
may this Syawal brings us happiness 
and beautiful moments to be shared :)






Ramadhan dihormati ,
Syawal diberkati .
heehoo !


thanks for reading this entry yawww :)

13 comments:

  1. Nelly The Strange nak ucap Selamat Hari Raya !!
    :)

    ReplyDelete
  2. cikseed. pun nak ucap selamat hari raya jugak. kutip duit raya banyak2 k. hehehe

    ReplyDelete
  3. memang sunyi sepi.. ahakss.. pe pon, selamat hari raya ye... :)

    ReplyDelete
  4. ; nelly, selamat hari raya jugakss awak :)

    ReplyDelete
  5. ; cikseed, selamat hari raya jugakss . of course . hihii :D

    ReplyDelete
  6. ; cik gee, tau takpa kannn . selamat hari raya jugakss awak :)

    ReplyDelete
  7. ; sarah, selamat hari raya jugakss :)

    ReplyDelete
  8. ; kinoskoko, same goes to you dear :)

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya ^-^



    nak minta tolong ni,

    tolong 'like' this page http://www.facebook.com/pages/Yqnq-ellyana/154052714640993

    continue 'like' kan picture ni pula,
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=236613189718278&set=a.236381236408140.58076.154052714640993&type=1&theater.

    thanks atas jasa baik anda.
    salam sayang! ^-^

    Yqnq ellyana

    ReplyDelete
  10. ; myra, selamat hari raya jugakss awak :) okayy, i will soon :)

    ReplyDelete
  11. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete