Friday, September 16, 2011

stop ber-blogging !

okay peeposs ! its been a week i didn't update this blog right . well, i'm sorry because i've been quite busy recently . by now, thank GOD i'm not that busy like these past few days :) is anybody miss me ? ohh, i'm really miss all my blogger-mates okayy . rasa nak menangis jek bila tak dapat update blog sekerap you guys semua . hwaaa ! and well, there are so so so many things that i wanna shared here with you guys . it just that i don't know where to start first . hihii :D


di saat dan ketika saya meng-update blog ni, saya dah ada kat Bangi . i'm back to UKM . heehooo ! dah naik semester baru okayy . and thats the main reason why i'm busy . there are many things need to be settled up . sumpah terkejar sana sini sampai rasa nak tercabut jek kaki ni haa . hahaa !


nak dijadikan cerita pulakss, since first day menapak kat UKM ni sampai lah few days later, Wi-Fi kat blok kolej kediaman baru ni buat hal lah pulakss . there are Wi-Fi but with limited connectivity sampai saya tak dapat nak access internet . sumpah bengang tahap gilak b**i ! erks -____-"


ni pun baru lah Wi-Fi nya dah okayy . syukur Alhamdulillah :) kalau sampai minggu depan pun still tak boleh nak guna, memang saya mengamuk satu UKM ni . yelahh, dah lah Wi-Fi ni wajib bayar in fees . lain lah if it is not compulsary to be paid . so, memang nak mengamuk lah kalau dah berminggu minggu pun still tak boleh guna kann . nasib baik dah okayy by now . selamat satu UKM ni daripada saya kerja kann . hahahahaa !


regarding to the title of this entry, me stop ber-blogging ? never and ever ! memang tak lah saya nak berhenti ber-blogging kann . blogging is one of my big passions . so, there's must be a reason why kalau saya tak update tuu . lama tak update tak bermaksud saya berhenti ber-blogging okayy . so, jangan risau okayy whenever saya tak update blog for quite some times . i will never stop blogging . never never never ! *okayy semangat terlebih ni* miahahahahaa :D


okay, done with merepek tepek in this boring entry . now nak ber-blogwalking pulakss . bersiap sedia semua . saya nak serang each one of you guys ! see you later . muahhh :)




HAPPY MALAYSIA DAY !




cold like ice .
woohooo !


thanks for reading this entry yawww :)

7 comments:

  1. yeay! jangan stop berblogging tau :)

    ReplyDelete
  2. hihi wifi awak samam mcm tmpt saya!kengkdang adoo kengkadang tu langsung x dakk!geramnnyerr kann

    ReplyDelete
  3. wifi kat tempat sy takde sampai sy dah habis belajar.nasib xpyh byr.ngeh ngeh.kalau x sy dah bakar uitm tue.hahaha

    ReplyDelete
  4. ; faridah, okayy adik ! i'm not :)

    ReplyDelete
  5. ; nadia, memang bengang lah kalau Wi-Fi buat hal kannn . ggrrrrr !

    ReplyDelete
  6. ; elyana, tak kena bayar takpa lahh . nasib dah okayy ni . jimat tenaga saya daripada nak bakar satu UKM ni . hahaa !

    ReplyDelete
  7. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete